Dantacker- GPS tracker med extremt lång batteritid som lätt kan gömmas i ditt fordonTillverkas av DanTracker Technology Company ApS i Danmark
Dantracker Safety Guard GPS är en spårsändare som är framtagen för att vara ett enkelt stöldskydd som alla kan använda. Det finns många spårsändare på marknaden och de flesta behöver installeras till en extern strömkälla och övriga behöver laddas kontinuerligt. Dantracker Safety Guard GPS behöver inget av detta!

Den unika designen gör den lätt att placera - och omplacera trackern så att den inte går att hitta. Den kan placeras inuti en cykelram med en liten antenn som sticker upp under sadeln. I anläggningsmaskiner som oftast lämnas kvar på arbetsplatser, kan Dantracker GPS Tracker vara ovärderlig om någon behöver "låna" maskinen vid något obevakat tillfälle. 

GPS Trackern är vattentät och stötsäker vilket gör att den tål tuffa tag. Det inbyggda SIM-kortet gör att du slipper onödiga roamingavgifter. Den har ett eget batteri med en livslängd på upp till 15 år eller max 14.000 GPS-spårningar, vilket är oöverträffat på marknaden för alla trackers.

Försäkringsfördelar
Du kan få sänkt premie om du utrustar din båtmotor eller båt med Dantracker. Har godkänts av Atlantica, Alandia och Eis Insurance. OBS! Fråga ditt försäkringsbolag!

Gratis APP/Portal

Du kan följa trackerns placering via en mobil app eller portal på din dator.  Där kan du ställa in 3 olika lägen; Standardläge, Aktivt läge och Geofence läge.

Inbyggt SIM-kort

Safety Guard har inbyggd Embedded SIM chip, med World Wide GSM telesupport. Så om GSM täckning finns, kommer den skicka sin position.

Geostängsel

Du kan ställa in ett geografiskt stängsel i appen, s k Geofence. Det innebär att du varnas ögonblickligen via en pushnotis om fordonet lämnar ett visst område.

Enkel installation

När abonnemanget har upprättats skakas Safety Guard i 5 sekunder, varefter den tänder automatiskt om ett abonnemang har tecknats. 

Vattentät och Stöttålig

Teknologin är instöpt i en 2 komponentmassa, som säkerställer att den är vattentät och stötsäker.

Lång Livslängd

Spårsändaren har en stand-by tid på upp till 15 år och 14.000 GPS track, vilket innebär att den i regel kommer att överleva objektet som ska bevakas.

Abonnemang
Till din Dantracker ingår 1 månads abonnemang, efter detta väljer du hur lång tid du vill binda upp dig på.
Längre bindningstid = Lägre pris per månad.

 Trackern har ett inbyggd simkort som fungerar överallt i världen där det finns ett GSM-nät.
När trackern är aktiv behövs därför ett abonnemang för att du ska kunna följa den.
Ju längre abonnemangstid man väljer desto lägre blir månadskostnaden.

Inga övriga trafik- eller nätavgifter tillkommer.
 

AbonnemangKostnad inkl momsKostnad / månad
1 månad100 kr100 kr
6 månader540 kr90 kr
12 månader960 kr80 kr
24 månader1680 kr70 kr
36 månader2160 kr60 kr
60 månader3000 kr50 kr

Abonnemangen tecknar du på www.dantracker.com.

Se hur du kommer igång med din Dantracker

I denna video visar vi hur enkelt det är att komma igång med Dantrackers spårsändare. Skaka igång trackern, registrera abonnemenget, ladda hem appen och du är igång!

Se hur du registrerar din Dantracker 

Genom att logga in på www.dantracker.com kan du enkelt starta upp din Safety Guard GPS Tracker och ställa in 3 olika lägen; Standardläge, Aktivt läge och Geofence läge. Via en gratisapp eller din dator kan du sen spåra och se var din Safety Guard GPS Tracker befinner sig.

Se hur du använder Dantracker App

För att följa trackerns position och se var den befinner sig loggar du in på Dantrackers hemsida eller så laddar du ner Dantracker appen så du kan bli uppdaterad direkt i din telefon. Appen och portalen kostar inget.

Se polisens tillslag på en båttjuv, med hjälp av spårsändare

Polisen har publicerat en film som all önskvärd tydlighet visar hur de tar en båttjuv på bar gärning. Tjuven släpar en båt med motor på en trailer från Långedrag, men grips senare efter en jakt med helikopter.

BÄST I TEST 2020

Dantracker är bäst i test i tidningen M3:s stora spårsändar-test.