Bostad


Välkommen till vår kategori för bostadsskydd! Vi är din pålitliga partner när det gäller att säkerställa skyddet för ditt hem och din familj. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av skydd och säkerhetslösningar för bostäder, som hjälper till att minimera riskerna för inbrott, olyckor och andra faror.

För att börja med avfallsskydd erbjuder vi lås till avfallskärl för att förhindra obehörig åtkomst och förebygga olämplig användning. Våra lås till avfallskärl är utformade för att vara starka, hållbara och korrosionsbeständiga. Genom att installera dessa lås kan du säkerställa att endast behöriga personer har tillgång till ditt avfallskärl och att oönskade incidenter undviks.

När det gäller inbrottsskydd har vi ett brett utbud av produkter som kommer att öka säkerheten i ditt hem. Våra inbrottsskydd inkluderar säkerhetslås, rörelselarm & kassaskåp som är konstruerade för att försvåra inbrottsförsök. Genom att använda dessa säkerhetslösningar kan du skydda ditt hem och avskräcka potentiella tjuvar från att försöka bryta sig in.

Vi förstår också vikten av att vara förberedd på olyckor och faror. Därför erbjuder vi ett sortiment av varningsskyltar och säkerhetstillbehör som hjälper till att informera och varna för potentiella faror. Våra varningsskyltar är tydliga och synliga för att öka medvetenheten och minska risken för olyckor eller inbrott.

Vi är dedikerade att erbjuda högkvalitativa bostadsskyddsprodukter till rimliga priser. Vårt sortiment uppdateras regelbundet för att möta behoven hos våra kunder och för att erbjuda de senaste innovationerna inom säkerhetsteknik.

Säkerheten i ditt hem är vår främsta prioritet. Utforska vår kategori för bostadsskydd och låt oss hjälpa dig att skapa en trygg och säker miljö för dig och din familj.

Tips ifrån oss för att skydda ditt hem. 

  • Tänk på var du har dina värdefulla saker och att ha en bra belysning. Belysning utomhus kan skrämma iväg tjuven. Tjuvar jobbar helst i skydd av mörkret.
  • Lämna inte saker framme inomhus så att de är synliga utifrån.
  • Genomför kontinuerlig kontroll av fönster, dörrar, staket och stängsel. Kontrollera att inget är trasigt eller står öppet.
  • Märk dina värdefulla saker. DNA-märkning från SmartWater är prisvärt och enkelt att applicera.
  • Se till att ha bra fysiska skydd såsom lås, dörrar, galler etc.
  • Komplettera med ett bra inbrottslarm. 
  • Grannsamverkan. Prata med grannar och håll utkik över varandras saker och berätta för varandra om det sker inbrott i området.