Båt

Sjöräddningssällskapet är med vid cirka 90 procent av all sjöräddning i Sverige. Allt på ideell basis, utan bidrag från staten.

Hela verksamheten bygger på gåvor, medlemskap & ideella insatser, för information om hur du kan bidra klicka på länken: Ge en gåva

Välkommen till vår kategori för båtskydd! Vi är din pålitliga partner när det gäller att skydda din båt och se till att den förblir säker och trygg. Vi erbjuder ett brett sortiment av båtskyddsprodukter som är utformade för att ge dig sinnesfrid och skydda din investering.

Ett av de viktigaste aspekterna när det kommer till båtskydd är desinfektion. Vi erbjuder effektiva desinfektionsprodukter som hjälper till att eliminera skadliga bakterier, virus och mögel på ytor ombord på din båt. Våra desinfektionsprodukter är säkra att använda på olika material och ytor och hjälper till att hålla din båt ren, frisk och skyddad mot potentiella hälsorisker.

För att förhindra obehörig åtkomst och stöld erbjuder vi också båtlås av hög kvalitet. Våra båtlås är robusta och hållbara, och de är konstruerade för att säkra din båt och förhindra att tjuvar tar sig ombord. Med våra båtlås kan du vara säker på att din båt är skyddad även när du inte är närvarande.

För att öka tryggheten ytterligare erbjuder vi även spårsändare för båtar. Våra spårsändare är små och diskreta enheter som enkelt kan installeras på din båt. Genom att använda avancerad GPS-teknik kan du enkelt övervaka och spåra din båt i realtid. Detta ger dig en extra nivå av säkerhet och möjlighet att snabbt agera om din båt skulle bli stulen eller försvinna.

Vi förstår att skyddet och säkerheten för din båt är av yttersta vikt, och därför strävar vi alltid efter att erbjuda högkvalitativa båtskyddsprodukter till konkurrenskraftiga priser. Vårt sortiment uppdateras regelbundet för att möta behoven hos våra kunder och för att erbjuda de senaste innovationerna inom båtskyddsteknik.

Utforska vår kategori för båtskydd och låt oss hjälpa dig att hålla din båt säker, ren och skyddad mot potentiella risker. Vi är dedikerade att ge dig det bästa båtskyddet för att du ska kunna njuta av en trygg och bekymmersfri båtupplevelse.