Stöldskydd


Välkommen till vår kategori för stöldskydd! Vi är din pålitliga partner när det gäller att skydda dina ägodelar och värdefulla tillhörigheter från tjuvar och stöld. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av stöldskyddsprodukter som är utformade för att ge dig trygghet och säkerhet.

Ett av de viktigaste hoten i dagens digitala värld är skimming, där bedragare försöker stjäla dina känsliga betalningsuppgifter. För att bekämpa detta erbjuder vi skimmingskydd som är speciellt utformade för att skydda dina kortuppgifter. Våra skimmingskydd kommer med avancerad teknologi som blockerar skimmingenheter och förhindrar att dina kortuppgifter blir stulna. Med våra skimmingskydd kan du genomföra betalningar med lugn och ro, utan att behöva oroa dig för att bli utsatt för bedrägeri.

För att säkerställa att dina värdefulla tillhörigheter förvaras på ett säkert sätt erbjuder vi också värdeförvaring. Våra värdeförvaringssystem är utformade för att skydda och förvara dina ägodelar på ett organiserat och säkert sätt. Oavsett om det handlar om smycken, kontanter eller andra värdesaker, kan du lita på att våra värdeförvaringsprodukter håller dem skyddade mot stöld och obehörig åtkomst.

För att öka chanserna att återfå dina stulna ägodelar erbjuder vi också spårsändare. Våra spårsändare är små och diskreta enheter som kan fästas på dina tillhörigheter. Genom att använda avancerad teknik och GPS-spårning kan du enkelt spåra och lokalisera dina stulna ägodelar. Detta gör det möjligt för dig att samarbeta med myndigheter och öka chanserna att återfå dina tillhörigheter.

Vi förstår att stöldskydd är av yttersta vikt, och därför strävar vi alltid efter att erbjuda högkvalitativa stöldskyddsprodukter till rimliga priser. Vårt sortiment uppdateras regelbundet för att möta behoven hos våra kunder och för att erbjuda de senaste innovationerna inom stöldskyddsteknik.

Säkerheten för dina ägodelar är vår främsta prioritet.

Tips ifrån oss hur du skyddar dig ifrån stölder.

  • Tänk på var du har dina värdefulla saker, försvara inga värdefulla saker synligt. Se till exempel till att ha dina nycklar, telefon, plånbok undangömt förslagsvis i din förslutningsbara väska i offentliga sammanhang 
  • Skydda dina kontokort med hjälp utav våra produkter emot skimming. Med dagens moderna betalkort med blipp funktion så ökar också möjligheten för tjuven att utsätta dig för kortbedrägeri där någon använder en typ av avläsare för att fånga uppgifterna från ett kontokort.