HELITE Airbag Turtle 2 svart, MC väst

  • 6 199 kr

HELITE Turtle 2 säkerhetsväst har räddat många runt om i världen från allvarliga olyckor. Den är lätt och smidig att ha på sig och ger dig full rörelsefrihet.


I lager

HELITE säkerhetsväst har räddat många runt om i världen från allvarliga olyckor

En uppdatering av storsäljaren Turtle med en yttre facelift utan att tumma på sin beprövade airbag-teknologi.

Formen på airbagen erbjuder ett fullständigt skydd: rygg, nacke, ryggrad, bröstkorg, revben, bäcken, buk etc.
18 liters kammare för optimalt tryck med en snabb uppblåsningstid på 100 ms. Västen integrerar TURTLE-tekniken vilket innebär att krockkudden är placerad under ryggskyddet (SAS-TEC level 2).
Denna innovation är en mycket stor förbättring av skyddet för ryggen. Resultaten av absorption och fördelning av stötar är betydligt högre och det skyddar mot spetsiga objekt.

Västens yttre består av kraftigt och slittåligt nylontyg som försett med dekorativa partier i reflektivt tryck. Den smälter väl samman med traditionella motorcykeljackor och är försedd med ytterfickor och innerfickor.
Mycket lågt skuren under ärmarna för full rörelsefrihet och för att kunna bäras över andra kläder eller motorcykelutrustning.

Snabb och lätt ersättning av CO2 -patronen. Helite airbags är mekaniska för att undvika oväntad aktivering och byten av batterier. Inga specialverktyg eller teknisk specialkunskap krävs för att installera remmen på motorcykeln. 

Turtle 2 är CE-certifierad av det externa laboratoriet Alienor Certifaction, den franska specialisten för objektiv testning av personlig skyddsutrustning (PPE).
Vilken storlek ska du välja?
Ladda ned  och skriv ut vår storleksguide

Du måste väga mer än 35 kg för att använda Helite Turtle 2 säkerhetsväst.


Produktspecifikation
Färg
Svart


Läs mer på HELITEs engelska hemsida.