GPS-sändare Swetrack MaxiTracker - Godkänd av försäkringsbolag

  • 999 kr

Håll koll på din bil, båt, husvagn och släpvagn direkt via mobilen. Eller se till så att ditt barns moped eller epa-traktor rör sig i laglig hastighet.

I lager

MaxiTracker är en batteridriven spårsändare i en vattentålig konstruktion som ryms i din handflata. Perfekt för att hålla koll på din bil, båt, husvagn och släpvagn direkt via mobilen. Eller se till så att ditt barns moped eller epa-traktor rör sig i laglig hastighet. 

Möjligheterna med en GPS-sändare från Swetrack är oändliga!

- Styrning med smart mobilapp.

- Geofence, Lägg till ett digitalt staket i appen och få notis om GPS-sändaren rör sig utanför området.

- Alarm, få notis varje gång din sändare beter sig annorlunda, t.ex färdas med högre hasighet än vanligt eller rör sig utanför bestämt område.

GPS-spåraren kommer med ett batteri på hela 6000  mAh och har smarta energisparfunktioner inbyggda, som gör att den endast  är aktiv när spårningsobjektet är i rörelse.

Tack vare detta, så levererar produkten upp till 3 års standbytid eller 100 dagars aktiv användning (baserat  på en timmes körning per dag). 

Med hjälp av den inbyggda magneten så blir monteringen enkel och du kan  snabbt flytta spårsändaren mellan olika spårningsobjekt utan att behöva  tänka på kabeldragning samt strömförsörjning. 

Det enda som krävs är att ladda produktens batteri med den medföljande USB-kabeln, placera spårsändaren på avsett objekt och ladda ned appen - sedan är det bara att  börja spåra.


För mer information och teknisk data läs produktbladet nedan.

Produktblad

SweTrack på YOUTUBE