Glöm inte reflexerna i höstmörkret

|31/10, 2023

Glöm inte reflexerna i höstmörkret

Hösten är här, och med den kommer kortare dagar och mörkare kvällar. Det är därför avgörande att vi påminner oss om vikten av att använda godkända reflexer när vi rör oss utomhus, särskilt i trafiken.

För att vara säker och synlig i höstmörkret är det nödvändigt att använda godkända reflexer med godkänt reflexmaterial som uppfyller de höga säkerhetsstandarderna som fastställts enligt EN17353. Dessa reflexer är speciellt konstruerade för att öka din synlighet och säkerhet när du rör dig längs vägarna.

Genom att använda godkända reflexer minskar du risken för olyckor och ser till att du och andra trafikanter är trygga, särskilt när mörkret faller tidigt under höst- och vintermånaderna.

Så kom ihåg: glöm inte reflexerna hemma i höstmörkret. Investera i godkända reflexer och se till att du är synlig och säker i trafiken. Det kan rädda liv och undvika potentiellt farliga situationer.

Lyssna när Sveriges radio besökte gärdet i Stockholm och undersökte hur många som använde reflexer: https://sverigesradio.se/artikel/manga-glommer-reflexer-i-vintermorkret

Läs mer om godkända reflexer här: 

https://smartaskydd.se/guider-artiklar/en-173532020-vad-galler-for-godkanda-reflexer

Hela vårt reflex sortiment: 

https://smartaskydd.se/reflexer

Våra nya godkända reflexer certifierade med CE EN17353:2020: 

https://smartaskydd.se/varumarken/keller-reflex