Blinkande LED reflexväst - Uppladdningsbar

  • 229 kr

För dig som gillar att röra på dig och vill synas på bästa sätt. Vi har gjort det säkrare för dig som promenerar, motionerar, arbetar eller rastar hunden


I lager

För dig som gillar att röra på dig och vill synas på bästa sätt

Uppladdningsbar!

Vi har gjort det säkrare för dig som promenerar, motionerar, arbetar eller rastar hunden under den mörka årstiden. Med Flash LED Light Vest är du alltid upplyst och synlig på upp till 300 meter – medan vanliga reflexer måsta belysas på av bilarnas strålkastarljus för att synas.

Flash LED Light Vest rechargeable är ställbar i storleken, tillverkad i textil- och stretchband runt kroppen och knäpps enkelt framtill med ett spänne. Den har tre olika ljusfunktioner, från blinkande till fast, finns i barnstorlekar upp till fullvuxen. Den är faktiskt så smidig att du inte märker att du har den på dig när du går, springer eller arbetar i mörka miljöer.

Oavsett om du promenerar, springer, cyklar, rider, arbetar eller leker har Flash LED Light Vest blivit en riktigt favorit hos aktiva människor, så fortsätt att motionera och ta hand om dig.

Produkten är tillverkad i tyg och innehåller LED-lampor med tre funktioner: blinkande, snabbt blinkande och konstant sken. On/Off – Tryck på logotypen. Batteri 2x CR 2032 medföljer i varje batteripaket, de kan bytas och har en hållbarhet på 30-60 timmar.